Hoppning

HOPPTRÄNINGAR och TRÄNARE


MÅNDAG JÄMNA VECKOR


Astrid Antonsson är B-tränare och A-banbyggare i hoppning samt har tysk beridarexamen. Jag jobbade 12 år på Flyinge som lärare i hoppning och unghästutbildning samt var ansvarig för utbildningen till unghästutbildare där under 8 år. Innan och efter tiden på Flyinge har jag varit verksam som tränare, unghästutbildare och banbyggare. Jag har tävlat hoppning upp till 1,45, fälttävlan ”gamla” CIC*** med SM-brons 2004, samt msv B dressyr, i samtliga fall på egenutbildade hästar. I dagsläget har jag några yngre hästar som jag utbildar och tävlar i hoppning med försäljning som långsiktigt mål.


TISDAG JÄMNA VECKOR


Jörgen Larsson, har mångårig erfarenhet av utbildning och tävling. Han tävlar upp till 150 och är den ryttare i Sverige som har flest starter varje år.


Första gruppen ca kl 18. Helst deltagare till två grupper. 

Endast häst.


Standard är att man binder sig för två träningstillfällen. Anmälan till Johanna Engström, tel 0706-02 41 39 eller på KRFs Facebook-grupp.


ONSDAGAR

17:15-20:45

Markarbete med Anja Grönvall i Stora Ridhuset.


VARANNAN HELG

Träning för Anja Grönvall, som är utbildad ridledare via Skånes ridsportförbund. Passar de ryttarna som vill träna på grunderna och utvecklas tillsammans med sin ponny. Barn från 3 år och uppåt är varmt välkomna att delta. Grupperna anpassas efter antalet som anmäler sig och utbildningsnivå.


Tillfällena läggs ut per gång och anmälan görs per tillfälle på Kullabygdens ryttarförening facebooksida. Ca varannan helg. Målet är att vara 5 st i varje grupp och träningen varar ca 40 minuter.


Medlemsskap krävs samt 75:-/per tillfälle som swishas till klubben. Är ni intresserade av att delta kontakta Anja Grönvall telefon 0736-55 13 67.


Generellt gäller följande för träningar: 


* Anmälan sker på vår Facebook-sida eller till respektive kontaktperson för träningen. Anmälan är bindande. Om man får förhinder får man själv ordna ersättare alt. betala avgiften ändå. Detta ska vara avklarat senast 2 dygn innan träningstillfället för att undvika sena ändringar till övriga deltagare.

*Tider kan komma att justeras något fram till dagen innan träningen, varje deltagare ansvarar själv för att hålla sig uppdaterad på dessa.

* Anläggningsavgift till Kullabygdens Ryttarförening tillkommer, 100:- för medlemmar utan anläggningskort, 150:- för icke medlemmar. Betalas till bankgiro 5302-6605 alt Swish 123 281 05 39

* Första gruppen plockar fram hindermaterial så att det finns framme när träningen ska starta, sista gruppen plockar undan.


Tävlingshinder används endast efter förfrågan vid speciellt tillfälle.

* Prioriteringen är 1) Medlemmar som tävlar för föreningen och som hjälper till på tävlingarna, medlemmar som tränat regelbundet här 2) Medlemmar i föreningen 3) Övriga träningsvilliga