Kontakt

VI VÄLKOMNAR ALLA ATT PROVA OCH VARA EN DEL AV OSS

KONTAKTA OSS


Med detta kontaktformulär kan du kontakt styrelse, tränare och ledare.  För ett vanligt meddelande behöver du inte ange personnummer. 


Notera att du också kan ringa eller skicka epost direkt till någon av oss.


Vid akut felanmälan om anläggningen kontakta Bertil Ebbesson telefon 0707-16 82 59 eller Marcus Engström telefon 0706-59 48 29.BLI MEDLEM

Välj typ av medlemskap
Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen.


Behandling av personuppgifter
Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.


Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, ange detta i fältet för MEDDELANDE.


 
 
 
 
Aktiv ungdom
Aktiv familj
Passiv stödmedlem
 
Jag vill ha ett anläggningskort
 
 
Jag har tagit del av information om GDPI